Hester V75

Vi gir bort billetter til Vill Vill Vest i Bergen!

Festivalen Vill Vill Vest arrangeres for første gang i Bergen den 15. og 16. september, og er en festival der etablerte og «up and coming» norske artister fra hele landet vil få plass til å utfolde seg. Av de 44 artistene som skal opptre er blant annet Kjartan Lauritzen og Hester V75. Førstnevnte har opparbeidet seg en stor stjerne i musikknorge den siste tiden med låta «Havanna», mens Hester har tatt Norge med storm i sine gjenkjennelige hvite gensere. – Ambisjonen bak festivalen er å både kunne løfte frem lokale og nasjonale artister,  samt å bidra til en profesjonalisering og utbygging av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X