Hester V75

Vi gir bort billetter til Vill Vill Vest i Bergen!

Festivalen Vill Vill Vest arrangeres for første gang i Bergen den 15. og 16. september, og er en festival der etablerte og «up and coming» norske artister fra hele landet vil få plass til å utfolde seg. Av de 44 artistene som skal opptre er blant annet Kjartan Lauritzen og Hester V75. Førstnevnte har opparbeidet seg en stor stjerne i musikknorge den siste tiden med låta «Havanna», mens Hester har tatt Norge med storm i sine gjenkjennelige hvite gensere. – Ambisjonen bak festivalen er å både kunne løfte frem lokale og nasjonale artister,  samt å bidra til en profesjonalisering og utbygging av […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.