Vi gir bort billetter til Vill Vill Vest i Bergen!

Bergens svar på By:Larm? NATT&DAG gir bort billetter til to-dagers-festivalen, som endelig har fullt program.

b
a

Festivalen Vill Vill Vest arrangeres for første gang i Bergen den 15. og 16. september, og er en festival der etablerte og «up and coming» norske artister fra hele landet vil få plass til å utfolde seg.

Av de 44 artistene som skal opptre er blant annet Kjartan Lauritzen og Hester V75. Førstnevnte har opparbeidet seg en stor stjerne i musikknorge den siste tiden med låta «Havanna», mens Hester har tatt Norge med storm i sine gjenkjennelige hvite gensere.

– Ambisjonen bak festivalen er å både kunne løfte frem lokale og nasjonale artister,  samt å bidra til en profesjonalisering og utbygging av musikknæringen i Bergen. Det høres kanskje tørt ut, men vi håper det kan gi ringvirkninger som fører til enda mer bra musikk fra Bergen og Norge, og at de som ønsker det kan fortsette å ha sitt virke i Bergen eller andre småsteder heller enn å føle at de må flytte til hovedstaden for å kunne jobbe på et høyt nivå i musikknæringen, sier festivalsjef Vilde Blomhoff.

Festivalen er modellert etter by:Larm, og vil gi norske artister muligheten til å vise frem musikken sin for et utvalg bransjefolk – og vanlige dødelige – fra hele verden. I tillegg vil det komme foredragsholdere fra plateselskap fra både Europa og USA, samt representanter fra andre lignende festivaler rundt om i verden.

– Kontrollert musikalsk kaos

Festivalsjef Vilde Blomhoff gleder seg over interessen som er vist for arrangementet.

– Vi kommer til å trappe opp markedsføringen vår og synligheten vår nå den siste måneden opp mot festivalen nå, med et stort fokus på alle Bergens studenter. Jeg har tiltro til at programmet vårt er så spennende at det kommer til å friste både vante konsertgjengere, nye studenter og musikkbransjen i hele Norge.

– Jeg er så spent og stolt av det vi har fått på plass så langt, og gleder meg til at Bergen skal bli omformet til et kontrollert musikalsk kaos.

Billetter! Billetter! Billetter!

Vil du få med deg noen av konsertene som tar plass på ni forskjellige arenaer i Bergen? Tag en venn du vil ha med deg i kommentarfeltet under eller på Facebook-posten, så trekker vi to vinnere.

Hater du tagging? Send i så fall et mail til konkurranse(AT)nd.no med emnefeltet «Alt hadde vært bedre om Will Smith fortsatt lagde gladrap-låter til filmene sine». Legg med navn på en du vil ha med deg.

Bor du ikke i Bergen må du ordne transport selv. Lykke til!

Hester V75