trippeljazz

– Når ut til et annet publikum enn det man vanligvis gjør, og energien man får tilbake er veldig givende

Ping! NATT&DAG og Oslo Jazz Festival holder fest på fredag med, og på en og samme kveld vil du få tre konserter med stor sjangerbredde og noe av den beste unge jazzen Norge har å by på. Tre knallkonserter for prisen av én! Jazz, jazz, jazz! Event HER, billetter HER! Vi håper dere gleder dere. Vi gleder oss. Men gleder DU deg, FredFades? – Jeg gleder meg. Alltid stor stas å spille med Kristoffer Eikrem, Dr Kay og Andreas Wildhagen. Jeg har spilt med samme besetning på Ingensteds to ganger før (Mutual Intentions #1 Releaseparty & Mutual Intentions x Boiler Room), så vi har ganske […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X