Tidligere slave-plantasje fullfører gentrifiseringen med selfie-statue

Hett tips! Dersom du bestemmer deg for å tilbringe sommerferien i Texas og byen Sugar Land, navngitt etter sitt tidligere virke som slavedrevet sukkerplantasje, anbefaler vi deg å besøke byens rådhus hvor du nå kan beskue verdens første selfie-statue foran et rådhus! 78878954What's my hometown like? Well they just erected a statue of 2 girls taking a selfie next to city hall sooooooo... pic.twitter.com/k4J2vQRZun — Alexis Burrmann (@alexisburrmann) 30. mai 2016 Flere av byens innbyggere har tatt til Twitter for å uttrykke misnøye og mange har konkludert at dette er et tegn på at verden slik vi kjenner den er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X