Tidligere slave-plantasje fullfører gentrifiseringen med selfie-statue

Hett tips! Dersom du bestemmer deg for å tilbringe sommerferien i Texas og byen Sugar Land, navngitt etter sitt tidligere virke som slavedrevet sukkerplantasje, anbefaler vi deg å besøke byens rådhus hvor du nå kan beskue verdens første selfie-statue foran et rådhus! 78878954What's my hometown like? Well they just erected a statue of 2 girls taking a selfie next to city hall sooooooo... pic.twitter.com/k4J2vQRZun — Alexis Burrmann (@alexisburrmann) 30. mai 2016 Flere av byens innbyggere har tatt til Twitter for å uttrykke misnøye og mange har konkludert at dette er et tegn på at verden slik vi kjenner den er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.