Tidligere slave-plantasje fullfører gentrifiseringen med selfie-statue

Sørstatsby reiser historisk monument over to hvite jenter som tar selfie.

b
a

Hett tips!

Dersom du bestemmer deg for å tilbringe sommerferien i Texas og byen Sugar Land, navngitt etter sitt tidligere virke som slavedrevet sukkerplantasje, anbefaler vi deg å besøke byens rådhus hvor du nå kan beskue verdens første selfie-statue foran et rådhus!


Flere av byens innbyggere har tatt til Twitter for å uttrykke misnøye og mange har konkludert at dette er et tegn på at verden slik vi kjenner den er i ferd med å gå til helvete, gjerne akkompagnert av en selfie ved siden av statuen.

Erfarne N&D-lesere vet selvsagt at det bare er tull, og at selfie-kritikk «er en identietsmarkør på nivå med en storebror som forsøker å virke voksen ved å triumferende fortelle lillesøsteren sin at dukker er barnslige». Så hold kjeft.

Selfie-statuen skal visstnok være en del av en større samling statuetter som illustrerer ulike aktiviteter som oppstår i sentrum, så innbyggerne har kanskje bare seg selv å takke for dette.

Les også: TIDENES MEKTIGSTE FUNERAL-SELFIE