Q25: Norgeshistoriens viktigste musikkfestival er tilbake – men ikke som viktig musikkfestival

DET VAR DER Haakon og Mette-Marit traff hverandre. Det var der Fuck for Forest hadde sex på scenen under en Cumshots-konsert. Før Øya, før Slottsfjell, var det på Quart alle dro. Quartfestivalen i Kristiansand ble arrangert hver sommer fra 1991 til 2007, da det var slutt på pengene og festen tok slutt. Men i sommer er festivalen tilbake. Riktignok med nytt navn, Q25, grunnet en krangel om rettighetene til navnet og fordi det er 25 år siden festivalen først ble arrangert. Men det skjer på samme Odderøya i Kristiansand, og med samme sjef som i gamle dager, Toffen Gunnufsen. Arrangementet, som går […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.