Oslo Jazzfestival og NATT&DAG presenterer: Trippeljazz på Ingensteds

Trippeljazz er et nytt samarbeid mellom Oslo Jazzfestival og NATT&DAG. På en og samme kveld vil du få tre konserter med stor sjangerbredde og noe av den beste unge jazzen Norge har å by på. Tre knallkonserter for prisen av én! Jazz, jazz, jazz! Event HER! Daniel Herskedal – Slow Eastbound Train København-baserte Daniel Herskedal er helt klart en av de mest spennende norske tubaistene. Han har spilt med bl.a Django Bates, Jason Moran, Helene Bøksle, Trondheim Jazzorkester og Marius Neset. Herskedal har skrevet bestillingsverk til blant annet Olavsfestdagene og Moldejazz. Hans nyeste prosjekt heter Slow Eastbound Train og har blitt til i samarbeid med pianist […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X