Instatirsdag: Selv de minste jobber kan være store prøvelser

Snart fellesferie, og da er det vel betimelig å stille seg selv spørsmålet «er det ikke innafor å ta en tidlig tirsdag?» For å inspirere deg har Instatirsdag-redaksjonen tatt for oss Instagram-taggen #youhadonejob og funnet et utvalg bilder av folk som gjorde nettopp det. Vi dømmer ingen! Et bilde publisert av @sssscavvvv søndag 24. Jan.. 2016 PST Et bilde publisert av You had one job (@you_had_one_job) torsdag 28. Feb.. 2013 PST Et bilde publisert av Balu (@balusoul) søndag 22. Mai. 2016 PDT Et bilde publisert av Funny Picz (@funnypiczlol) torsdag 09. Juni. 2016 PDT Et bilde publisert av Brian Lareau (@lareau67) […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X