Alex Israel

Mange mener Alex Israel er Warhol 2.0 – nå skal han til Oslo

Med seg i bagasjen har han sitt eget talk show, brillekolleksjon og malerier laget i samarbeid med kultforfatter Bret Easton Ellis. Det er vanskelig å oppsummere den amerikanske kunstneren Alex Israel, men la oss likevel prøve: Han ble født i Los Angeles på begynnelsen av 80-tallet, og begynte som salgsagent for de store auksjonshusene og galleriene. Så fikk han nok, og startet som kunstner. Etter endt utdannelse gikk det slag i slag med utstillinger, talks shows, spillefilmer og atelier hos Warner Bros. Kunsten hans kretser rundt filmbransjen, kjendiskultur og den amerikanske drømmen. I anledning den nye Alex Israel-utstillingen på Astrup Fearnley […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.