Mårten Spångberg, natten
Morten Spångbergs «Natten». Foto: Luca Ghedin

Vinn billetter til Mårten Spångbergs «Natten» på Black Box!

Hvem vil ha billetter til Mårten Spångbergs Natten på Black Box 3. eller 4. juni? *rekker opp henda* Ok, men dere vet den er 7 timer lang og starter 23:30? *faller sammen men rekker opp hånda likevel*  Ok, men det er mange av dere ... Rekk opp et bein hvis dere virkelig vil ha? *Rekker opp bein* Og resten er – som man sier – fotohistorie. Vil DU ha billetter til Mårten Spångbergs Natten på Black Box? Til en syv timer lang hypnotisk sceneopplevelse? Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til konkurranse@ND.no med emnefeltet «IKKE VEKK MEG FØR […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.