Mårten Spångberg, natten
Morten Spångbergs «Natten». Foto: Luca Ghedin

Vinn billetter til Mårten Spångbergs «Natten» på Black Box!

Hvem vil ha billetter til Mårten Spångbergs Natten på Black Box 3. eller 4. juni? *rekker opp henda* Ok, men dere vet den er 7 timer lang og starter 23:30? *faller sammen men rekker opp hånda likevel*  Ok, men det er mange av dere ... Rekk opp et bein hvis dere virkelig vil ha? *Rekker opp bein* Og resten er – som man sier – fotohistorie. Vil DU ha billetter til Mårten Spångbergs Natten på Black Box? Til en syv timer lang hypnotisk sceneopplevelse? Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til konkurranse@ND.no med emnefeltet «IKKE VEKK MEG FØR […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X