NATTEN

Mårten Spångberg: – Kunst i dag bør etterstrebe en form for verdiløshet

Denne artikkelen ble først publisert i NATT&DAG i september 2014, men republiseres nå i anledning 0ppsetningen av Spångbergs syv timer lange Natten på Black Box Teater 3. og 4. juni. Vil du ha billetter? Send en mail til konkurranse@nd.no med emnefeltet «IKKE VEKK MEG FØR JEG HAR FÅTT NATTKAFFEN MIN», så kan du vinne til deg og en venn. Først ut, hvorfor valgte du tittelen La Substance, but in English? Hvorfor ikke bare kalle forestillingen Substance, eller Substans? – Jeg har aldri likt skuespilleren og komikeren Peter Sellers. Komedie er liksom ikke min greie. Når det er sagt, er The Party er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.