RIP Fisk & Vilt: – Tror neppe noen hadde hørt om cava eller blogging i Norge om det ikke var for Fisk & Vilt

Les også: Utesteder stenges: – En heksejakt på steder som spiller hiphop Richard Eriksen Fotograf, manisk psykologistudent Hvordan reagerer du på at Fisk & Vilt måtte stenge? – Herregud, på tide. Er ikke sunt at et sted som har definert en utelivsepoke lever for lenge. Det er litt som Hard Rock Café. Nå vet jeg ingenting om historien til det stedet, og orker ikke google det, men det var sikkert et veldig sexy og unikt sted en gang i tiden. Hva har Fisk betydd for Oslo? – Tror neppe noen hadde hørt om cava eller blogging i Norge om det ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X