Kontroversiell britisk imam svarer: Er det haram å være russ?

Koranen er kanskje en veldig stor bok med veldig mange sider, men det er likevel ikke alt den svarer på.

Som for eksempel om det er haram å feire 13 års skolegang én måned før man egentlig er ferdig med å ikle seg røde eller blå snekkerbukser, bruke masse penger på å kjøpe en gammel buss i dårlig stand, male den dårlige bussen i rare farger og sette opp store høyttalere i den som spiller kjempehøy musikk mens man fester så mye man klarer, drikker alkohol til en spyr, har masse vill sex, og deler ut kort med kryptiske beskjeder til små barn?

Men frykt ikke! Nettstedet islamqav.com, en av norske IslamNets mangfoldige internettressurser, har svaret.

De legger nemlig ut videoer av de rare sharia-pressekonferansene sine, hvor folk kan stille mistenkelig spesifikke spørsmål til konservative geistlige og salfistiske imamer. Nylig var den kontroversielle imamen Haitham Al-Haddad, som sitter i det britiske sharia-rådet (Europas eneste tillatte sharia-råd), på besøk.

Les også: Årets verste: Vi trenger ikke Fahad Qureshi i offentligheten

Alle skjønner jo at det er haram å drikke, pule, spy og slåss, men hva med bare å kjøpe russebukse og dele ut russekort?

Al-Haddad ser ikke helt ut til å forstå spørsmålet, men faller til slutt ned på at jo, det høres litt haram ut det og.

Tidligere har sjeiken snakket pent om kvinnelig omskjæring, konebanking og Osama Bin Laden, kalt homofile for kriminelle og jøder for etterkommere av griser og aper.

Snurr film!

 

Les også: Hjernevaskeriet: NATT&DAGs guide til Norges ideologer

X