Unge Kunstneres Samfund Ruben Steinum
Unge Kunstneres Samfund Ruben Steinum

Unge Kunstneres Samfund: – Kunstutviklingen i Oslo er alvorlig

Unge Kunstneres Samfund (UKS) er både en fagpolitisk interesseorganisasjon og et galleri for samtidskunst. De gjør kjedelige, men viktige ting som å sitte langt på natt med personer plassert sentralt i regjeringen for å unngå kutt og bevare stipender. For noen år tilbake sørget organisasjonen for millioner i støtte til de kunstnerdrevne stedene. De får ting til å skje og er en av de mest synlige av de unge kulturorganisasjonene. Nå mener Ruben Steinum, styreleder i UKS, at utviklingen i Oslo er alvorlig. Det popper opp svære museums-mastodonter rundt om i Oslo, men det er lite spenn og kvadratmeter til sårt trengte atelierer til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X