Unge Kunstneres Samfund Ruben Steinum
Unge Kunstneres Samfund Ruben Steinum

Unge Kunstneres Samfund: – Kunstutviklingen i Oslo er alvorlig

Unge Kunstneres Samfund (UKS) er både en fagpolitisk interesseorganisasjon og et galleri for samtidskunst. De gjør kjedelige, men viktige ting som å sitte langt på natt med personer plassert sentralt i regjeringen for å unngå kutt og bevare stipender. For noen år tilbake sørget organisasjonen for millioner i støtte til de kunstnerdrevne stedene. De får ting til å skje og er en av de mest synlige av de unge kulturorganisasjonene. Nå mener Ruben Steinum, styreleder i UKS, at utviklingen i Oslo er alvorlig. Det popper opp svære museums-mastodonter rundt om i Oslo, men det er lite spenn og kvadratmeter til sårt trengte atelierer til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.