Breaking Bad

Røyk har gått fra å være en karaterdefinerende krykke til en annen

Som mangeårig fan av komiker, skuespiller og podcastlatterspor Paul Rust, og en mer pro forma-fan av manusforfatter og skribent Lesley Arfin, var jeg pumped for Netflix-serien Love helt fra øyeblikket da den først ble kunngjort. Men jeg var også spent – på grensa til bekymret – på hva slags serie det kom til å bli. Det er ingen automatikk i at mennesker som er morsomme på podcaster og på internett er morsomme når de får sjansen til å lage film og TV, og selv om han unektelig har et godt øye for talent, bidro medskaper og executive producer Judd Apatow […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X