Father & Abra

Atlantas nye rapscene består av middelklassenørds som spiller sjakk

Atlanta har vært rapmusikkens hellige gral i en årrekke. Ingrediensene kriminalitet, strippeklubber og penger har dominert musikken, og kort fortalt er det ingen byer som har vært så toneangivende for rap siden New York på 70- og 80-tallet. Nå er byen nok en gang et hestehode foran alle andre med å sette rapordenen med det hypede rapkollektivet og plateselskapet Awful Records. Musikalsk står artistene på plateselskapet Awful Records langt unna den gateorienterte Atlanta-(t)rapen, med musikk som fortrinnsvis er myntet på middelklasseungdom som liker å feste. Det er rapperen Father (hvis «fulle navn» er Father’s Liquor Cabinet) som trekker i trådene, og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.