Vilde Tuv

Vilde Tuvs guide til trance – den lyse siden*

Trance er ikke en levende kultur i Norge i dag. Det finnes miljøer for hardstyle, psytrance og house, men den euforiske trancemusikken eksisterer kun som et svart hull i Norges kulturliv. Vil man finne ny musikk, må man enten selv bruke internett, eller sitte på med riktig bil. Jeg har i det siste tatt meg selv i å automatisk gradere all musikk i forhold til trance, det er måleenheten jeg bruker til å bedømme musikalsk essens. Trance er en målbar sjanger: Man kan måle hvor bra trance-musikk er etter hvor mye endorfiner som oppleves i møte med musikken, på samme […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X