En bergensk tacosjappes cannabis-ordspill vekker narkotikaforakt

SKILTET, SOM LYDER «usually when you roll something this good it's illegal», fikk lite oppmerksomhet før det ifølge NRK Hordaland gikk viralt, men takket være eksponering på Reddit har også menigmann oppdaget hva skiltet (trolig) betyr. NRK Hordalands «Er dette reklame for taco – eller narko?»-vinkling på den påfølgende nyhetssaken gir innblikk i en norsk offentlighet som lar seg stresse av alle narkotikareferanser, uansett hvor uskyldige de måtte være. Daglig tacoleder Brian Kavery svarer avisende på NRKs spørsmål om budskapet er «narkotikaforherligende», et begrep som neppe finnes utenfor skandinavia. NHH-professor Helge Thorbjørnsen mener på sin side at kjedens markedsavdeling (som […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.