Instatirsdag: Ordspillkongen Jørgen Hegstad

Instatirsdagredaksjonen er endelig tilbake etter en kaloriholdig påskeferie for å gjøre overgangen fra bypåske til kontorlandskap litt lettere. Denne uken synes vi NRK P13 profil Jørgen Hegstad, @jhegstad, fortjener litt ekstra oppmerksomhet, for i tillegg til å være NRK P13 profil er Jørgen Hegstad også eier av et imponerende sett med øyenbryn som etter all sannsynlighet ville generet masse likes på den svært bryn-positive plattformen som Instagram jo er. Heldigvis er Jørgen en ymdyk type og har viet hele kontoen sin til sine mange, oppfinnsomme ordspill. Jippi! Kalven Harris Et bilde publisert av Jørgen Hegstad (@jhegstad) mandag 18. Mai. 2015 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X