Filmanmeldelse: «Welcome to Norway» er lettfordøyelig og ufarlig kosekino

Primus (Christiansen) er en litt mislykket og i det hele tatt trist mann med få venner og en familie som ikke har all verden med respekt for ham. Da hans forrige prosjekt for å finne en inntekt innen hotelldrift ikke gikk bra, vender han seg til et potensielt innbringende alternativ idet han innser at staten kaster penger etter private asylmottak. De brakkelignende lokalene trenger bare litt oppussing – men hvorfor ikke la asylsøkerne flytte inn først og la de ta seg av arbeidet? Welcome to Norway! forsøker å lage lettbeint underholdning av vanskelige sosiale forhold. Jeg vet ikke hvordan asylmottakbransjen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X