Filmanmeldelse: «Welcome to Norway» er lettfordøyelig og ufarlig kosekino

Primus (Christiansen) er en litt mislykket og i det hele tatt trist mann med få venner og en familie som ikke har all verden med respekt for ham. Da hans forrige prosjekt for å finne en inntekt innen hotelldrift ikke gikk bra, vender han seg til et potensielt innbringende alternativ idet han innser at staten kaster penger etter private asylmottak. De brakkelignende lokalene trenger bare litt oppussing – men hvorfor ikke la asylsøkerne flytte inn først og la de ta seg av arbeidet? Welcome to Norway! forsøker å lage lettbeint underholdning av vanskelige sosiale forhold. Jeg vet ikke hvordan asylmottakbransjen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.