Vinnerne av NATT&DAGs rikspriser 2015! Årets musikk! Årets film! Årets STEMME!

Fredag 5. februar delte vi ut NATT&DAGs Årets Beste-priser (både riks og Osloprisene) på Rockefeller i Oslo. Her er vinnerne! (Og her er er vinnerne fra Bergenprisen på Østre, Trondheimprisen på Blæst og Stavangerprisen også!) Årets stemme Bjørnar Moxnes At NATT&DAG nominerte en politiker til Årets stemme kan kanskje virke kjedelig. De gjør tross alt bare jobben sin. Men Bjørnar Moxnes’ posisjon i norsk politikk er på ingen måte en selvfølge. I et år der partiet SV later til å ha opphørt å eksistere, har Moxnes – som vel mer eller mindre må sies å være partiet Rødt – seilt opp som ikke bare den fremste, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.