Mina Gerhardsen er «Årets verste stemme» ifølge NATT&DAGs lesere

Mina Gerhardsen, generalsekretæren i Actis – Rusfeltets samarbeidsorganisasjon, vant prisen for Årets verste stemme under Osloprisen 2015. Hun var nominert sammen med PR-byrået Trigger og IslamNets Fahad Qureshi, og etter at folkets stemmeer var talt opp var det altså Gerhardsen som kunne kalle seg Årets verste stemme 2015. NATT&DAG nominerte, og i nominasjonsteksten kunne man blant annet lese dette: «Som generalsekretær for «rusfeltets samarbeidsorgan» Actis, bør hun bidra til god, kunnskapsbasert debatt. Men Mina Gerhardsen later hverken til å være interessert i kunnskap eller debatt i det hele tatt. Istedenfor å være åpen for å diskutere rusdebattens forskjellige aspekter på alle premisser, velger […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.