– Ikke for sent å snu om Hausmania-salget

I begynnelsen av desember ble det klart at det nyinnvalgte byrådet i Oslo med AP, MDG og SV likevel ville la salget av Hausmaniakvartalet gå gjennom, tross tidligere kritikk rettet mot det borgerlige byrådet som fattet den opprinnelige beslutningen. Med det velger byrådet bort prosjektet utbedret av arkitekter Eriksen Skajaa og Hausmania selv. Ole Pedersen sitter i Hausmaniastyret og jobber for gjennomføring av prosjektet de har utbedret med Eriksen Skajaa, og mot at salget skal gå gjennom i bystyret. I 2008 vant Hausmania en seier i at byggene fikk status som såkalt «byøkologisk kulturkvartal». – Reguleringen er helt unik. Det eneste […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X