Podcast-alarm: Tre humorister i ny by

Hver uke high fiver NATT&DAG noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. I dag: Den rykende ferske podcasten Gutta som flytta til Oslo. Hvem: Humorister og podcast-fenomener Sverre Magnus Mørk (oppdratt på eget ansvar), Vegar Tryggeseid (vet det selv) og Tom Erik Paulsen (broen til Eddi Eidsvåg) (med gjest Amir Asgharnejad i første podcast-episode). Hvorfor? Den første absurdhumorpodcasten spilt inn utenfor Møre? Gratulerer med ny podcast på Humornieu. Dette var gildt. Hva kan lytterne forvente seg? – Podkasten handler om at vi er innflyttere i Oslo, og vi tror det er verdifullt med innflytterperspektiv. Slik som Frode […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X