De 10 tåpeligste reaksjonene på David Bowies dødsfall

Alle kan sørge, hedre og huske, og alle har hver sin måte å gjøre det på. Nå som ting har roet seg litt etter David Bowies dødsfall er det betimelig å se litt nærmere på hvordan mennesker, brands og økonomer valgte å reagere i den svært offentlige sørgeprosessen. Her er de ti beste og/eller verste. 10. Denne tweeten ble raskt slettet, men akkurat som Bowies musikk lever den evig i haugevis av reproduksjoner. 9. Statminister Erna Solberg delte sitt beste Bowie-minne i VG. ... og kunne fortelle at hun «ikke utelukker» at Bowie kan ha planlagt sin egen begravelse, «og kanskje også […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X