Nyttårsgaming: What to do etter og i joleferien

Den reinaste julegraut av kålrabistappe, rosenkål, potetar, surkål og nøttesteik prossesserast av førdøyingskanalane i legemet ditt sine irrgangar. Jolefreda har for lengst senka seg over (delar av) vår jord, og mor, far og/eller barn har gått til sengs. Dersom du vil vie denne fredsæle augneblunken til eit spel som tematiserer nettopp denne post-fråtse-tilstanden, vil du kan hende setje pris på action-rollespelet Fat Princess Adventures, der heltinna et kake for å regenerere helse, og blir feit dersom ho et for mykje. «Not that there's anything wrong with that,» som forteljarstemma opplyser om, og uansett renn feittet fort av deg, så iherdig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X