– Westerdals-studentene er ført bak lyset

– Vi skal være langsiktige, vi skal ha evigheten som perspektiv. Og vi skal være redelige. Alt vi gjør skal tåle dagens lys, har utdanningssjef ved Westerdals Nicolai Løvenskiold uttalt til sine medarbeidere i følge DN Magasinets sak på lørdag. Etter å ha lest saken om hvordan brødrene tømte skolekassen for 100 millioner er det mange av oss studenter som føler oss ført bak lyset. Westerdals eiere lever åpenbart opp til skolens visjon om å være «modig, raus, samfunnsnær og engasjerende». En utbyttefest på unge håpefulles bekostning kan ikke betegnes som annet enn et modig valg. De har også i stor grad vært rause – […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X