– Westerdals-studentene er ført bak lyset

– Vi skal være langsiktige, vi skal ha evigheten som perspektiv. Og vi skal være redelige. Alt vi gjør skal tåle dagens lys, har utdanningssjef ved Westerdals Nicolai Løvenskiold uttalt til sine medarbeidere i følge DN Magasinets sak på lørdag. Etter å ha lest saken om hvordan brødrene tømte skolekassen for 100 millioner er det mange av oss studenter som føler oss ført bak lyset. Westerdals eiere lever åpenbart opp til skolens visjon om å være «modig, raus, samfunnsnær og engasjerende». En utbyttefest på unge håpefulles bekostning kan ikke betegnes som annet enn et modig valg. De har også i stor grad vært rause – […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.