Tar du drugs? Hvor mye? Med hvem? Hvorfor?

Vi trenger hjelp! Folks rusvaner er i konstant endring. Fra år til år endres måtene vi tar narkotika på, hva vi tar, og hvor vi får tak i det. En god og konstruktiv rusdebatt er et viktig satsningsområde for NATT&DAG, og for en best mulig debatt trenger vi naturligvis best mulig faktagrunnlag. Derfor har vi inngått et samarbeid med Global Drug Survey 2016 – tidenes største spørreundersøkelse om rus. Hjelp oss å kartlegge også norske rusvaner og -holdninger, slik at vi kan være enda smartere når vi snakker om rus. Ta spørreundersøkelsen her: TRYKK HER FOR Å DELTA

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X