Radikal nostalgi: To av de største innovatørene de siste hundre og femti årene er fanget i en selvmotsigelse

SELV OM BERGEN Filharmoniske Orkester er 250 år ungt og har fokus på å spille mye ny og aktuell musikk, har du i høst mulighet til å høre begge to i ett og samme konsertprogram. Ungt og eldre – hånd i hånd. Dandyen, poeten og kunstkritikeren Charles Baudelaire skriver et sted at «det å kalle seg romantiker, men samtidig ha blikket systematisk rettet mot fortiden er å motsi seg selv». Baudelaire, kjent for å ha coina begrepet modernitet, mener at en sann romantiker heller enn å glorifisere fortiden må se fremover og lage kunst som passer til samtiden. På tross av […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.