– En litteraturfestival for folk som ikke nødvendigvis er litteraturinteresserte

Torsdag arrangerer Cappelen Damm Pop Up Litteraturfestival (PULF) på Den hvite boksen i Oslo. På programmet står navn som Erlend Loe, Bård Torgersen og Claus Lundekvam, i tillegg til minikonsert med Sandra Kolstad. Men hva er egentlig «pop up» med denne festivalen, arrangør Tonje Skjervold fra Cappelen Damm? – Altså, det er jo en flott markedsføringsgimmik. Helt innafor, ettersom vi vanligvis har arrangementer på huset. Hva skiller det fra en helt vanlig litteraturfestival? – Vi har prøvd å tenke at dette skal være interessant for folk som anser seg selv for å være kulturinteresserte, men ikke nødvendigvis utpreget litteraturinteresserte. Det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.