– En litteraturfestival for folk som ikke nødvendigvis er litteraturinteresserte

Torsdag arrangerer Cappelen Damm Pop Up Litteraturfestival (PULF) på Den hvite boksen i Oslo. På programmet står navn som Erlend Loe, Bård Torgersen og Claus Lundekvam, i tillegg til minikonsert med Sandra Kolstad. Men hva er egentlig «pop up» med denne festivalen, arrangør Tonje Skjervold fra Cappelen Damm? – Altså, det er jo en flott markedsføringsgimmik. Helt innafor, ettersom vi vanligvis har arrangementer på huset. Hva skiller det fra en helt vanlig litteraturfestival? – Vi har prøvd å tenke at dette skal være interessant for folk som anser seg selv for å være kulturinteresserte, men ikke nødvendigvis utpreget litteraturinteresserte. Det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X