Tyrkia

– Tyrkiske medier er ikke til å stole på

Jeg sitter i en røykfylt stue i Kadıköy, på Asia-siden av Istanbul, hvor den billige dramatiske bakgrunnsmusikken fra Kaderimin Yazıldığı Gün (én av et utall run-of-the-mill tyrkiske såpeoperaer) kan høres fra en ensom TV. På de andre kanalene finnes kjendis-sladder, reality og flere såper. Ingenting om eksplosjonene i Ankara, som på dette tidspunkt bare er en drøy time gamle. Attentatet som skal vise seg å ha kostet minst 99 menneskeliv var rettet mot en årlig markering for arbeiderklassen, fred og demokrati, et samlingspunkt for venstrevridde krefter og kurdere i Tyrkia – politiske motstandere av regjeringspartiet AKP. «Tyrkiske myndigheter som ikke […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.