Thomas Aslaksen går solo – resultatet av et mangeårig trommis-mindreverdighetskompleks?

Er dette resultatet av et mangeårig trommis-mindreverdighetskompleks? – Det kan man kanskje si! Selv om jeg har kunnet påvirke musikken i de fleste prosjektene jeg har spilt i, følte jeg det var på tide å gjøre noe helt eget. Jeg har alltid laget musikk på dataen. Låta jeg gir ut nå, lagde jeg første skisse av for 7-8 år siden. Det skal sies at jeg har fått god hjelp fra gutta i Pow Pow. Det er ikke midi-synther du hører. Det er gamle analoge sythesizere fra 70-tallet. Hvorfor Suprastate? Hyllest til skomerket? Toyota Supra? Eller noe statsvitenskap-greier? – Jeg leste […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X