Foto: Christian Belgaux

Stor oppstandelse: Intervju med Joachim Trier

– HAR DU SETT noen gode filmer i det siste? Det er en utfordring å anlegge en profesjonell fasade overfor Joachim Trier, mannen bak filmen som fikk meg til å gråte bare femten minutter tidligere, men jeg svarer så nøkternt jeg klarer. Vi befinner oss i Haugesund. Senere samme dag skal publikumet på Den norske filmfestivalen få sitt første møte med Louder Than Bombs, regissert av Trier, og skrevet av ham og hans faste medforfatter Eskil Vogt. I starten av oktober får den norgespremiere. – Vi har hatt den i Cannes, og snakket med masse folk etter det, men det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X