Foto:

Smil & Gift møter Kåre Willoch

[6] Hei, De! [1] Hva skal til for at vi blir dus? – Nei, det går automatisk, det nå. [6] Du har gitt opp å si De? – Ja, jeg har inntrykk av at har gått av moten for lenge siden. [1] Vet du hva NATT&DAG er? – Nei, det må jeg innrømme at jeg ikke gjør, ennå. [6] …  [1] Du har kommet med ny bok IGJEN.  [6] Du er veldig opptatt av ettermælet ditt? – Jo, men altså eftermælet har en tendens til å justere seg. Det er sjelden samtidsvurderingen blir stående. [6] Men du har nærmest skrevet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X