Ræva hykleri: Turistenes første møte med Oslo er HELT JÆVLIG

Hundre tusen mennesker passerer Jernbanetorget hver dag. Folk på vei til eller fra jobb, skoleklasser på tur, folk som har en fridag, eller er på feire. For mange turister er Jernbanetorget deres første møte med Norges hovedstad. Rumpekostymet er ikke et utdrikningslag eller en performance, men en massiv reklamerigg som okkuperuer mesteparten av synsfeltet til forbipasserende. Tidligere har Hennes & Mauritz (en svær container), Q-melk (en gigantisk melkekartong) og Lindex (en enorm BH inni et enda større glassmonter) blokkert plassen foran den vernede Østbanehallen. Bare den siste måneden har SATS kjørt et technomusikkhelvete med aerobic foran en slags russebuss, og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X