Linni Meister
Foto: Nikolai Kleivan

Koreografert katastrofe: En kjendiskveld på Wallmans Salonger

AT ALLE PRESSEMELDINGER slettes før de leses er noe alle som mottar pressemeldinger vet. For oss som er så heldige å få jobbe i media går dagene stort sett med til nettopp dette: å slette pressemeldinger. «Teateroppsetning med studentteater». Slett. «Arven fra Vasa – barokkmusikk fra Litauen». Slett. «Retorikk-bad på Kulturhuset». Slett! «Kjendisene hyller Wallmanns 15 år – Rød løper og galla forestilling. Kommer dere ?» Interessant. Mailen er fra den ekstravagante partyfikseren Ronnie Ottem. Meget interessant. Ottem skriver: «Vi vil svært gjerne invitere dere til både rød løper, og muligheten til å anmelde årets show. Det vil bli servert […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.