– Ikke tving Senter for ung seksualitet til å velge mellom klamydia og gonoré

I budsjettforslaget for 2016 foreslås det å kutte tilskuddet til Sex og Samfunn –landets største senter for seksuell og reproduktiv helse for unge voksne – med nesten to millioner kroner. Dette på tross av at samtlige politiske partier, ja selv kjernefamiliepartiet KrF, før sommeren var enig om viktigheten av klinikkens arbeid. Samtidig opplever Sex og Samfunn så stor pågang at de flere ganger i uken må sende unge som søker deres hjelp på dør. Hva faen skjer, Oslo? Ifølge tall fra Folkehelseinstituttet topper Oslo både abort- og klamydiastatistikken nasjonalt. Budsjettkutt på 1,8 millioner vil medføre at Sex og Samfunn enten må […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.