I ro og max: I ei spelverd av skrotnissar utkledd for sexklubb, mekker Mad Max bil

LA MEG OPNE MED eit treffande sitat frå magasinet Cats nr 3/1992: «Da vi reiste til Benidorm […] hadde […] vår fotograf en merkelig drøm: Tenk deg hvis du var den eneste overlevende etter en stor katastrofe, og at du bega deg ut på jakt etter mat og bensin. Du kjører hundrevis av kilometer, og så får du plutselig øye på en sort, skummel jeep i det fjerne. Og så møter du henne. Mad Max II. Og dere er helt alene der ute under den stekende solen … Resten kan du tenke deg selv, eller hva?» Det kan du nok. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X