Et blendahvitt samfunn på Universitetet i Oslo?

To glossy reklamer med et etter alt å dømme romslig budsjett har blitt lagt ut på Facebook-sidene til Universitetet i Oslo de siste dagene, og skal tilsynelatende få kidsa til å velge enten sosiologiutdanning og samfunnsgeorgrafiutdanning. For det første er det gledelig å at det har dryppet litt promoteringsmidler på den traurige og ellers uglesette samfunnsvitenskapen i disse realfagstider. For det andre er det flott at de som står bak filmen har evnet å gi en ikke alt for klein og glorifisert versjon av hva det vil si å studere samfunnsfag. Filmen består av en rekke Joachim Trier-hermende scener med «unge voksne» som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X