Foto: Skjermdump, YouTube
Foto: Skjermdump, YouTube

UiO svarer: – Det er første gang vi begir oss ut i et slikt terreng

På redaksjonell plass i Natt&Dag omtaler debattredaktør Vilde Sagstad Imeland to rekrutteringsfilmer om Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi (ISS) ved Universitetet i Oslo under overskriften «Et blendahvitt samfunn på UiO?». Imeland skriver at filmene har «evnet å gi en ikke alt for klein eller glorifisert versjon av hva det vil si å studere samfunnsfag», for å ta det positive først. Målsettingen med filmene har vært å nå ut til potensielle studenter og gjøre dem klar over hvor mange yrkesmuligheter studier ved ISS åpner opp for. Siden filmene ble ferdigstilt av kommunikasjonsbyrået Gambit, som har produsert dem, har de blitt sett av tusenvis av potensielle studenter. Filmene […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.