Foto: Skjermdump, YouTube
Foto: Skjermdump, YouTube

UiO svarer: – Det er første gang vi begir oss ut i et slikt terreng

På redaksjonell plass i Natt&Dag omtaler debattredaktør Vilde Sagstad Imeland to rekrutteringsfilmer om Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi (ISS) ved Universitetet i Oslo under overskriften «Et blendahvitt samfunn på UiO?». Imeland skriver at filmene har «evnet å gi en ikke alt for klein eller glorifisert versjon av hva det vil si å studere samfunnsfag», for å ta det positive først. Målsettingen med filmene har vært å nå ut til potensielle studenter og gjøre dem klar over hvor mange yrkesmuligheter studier ved ISS åpner opp for. Siden filmene ble ferdigstilt av kommunikasjonsbyrået Gambit, som har produsert dem, har de blitt sett av tusenvis av potensielle studenter. Filmene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X