Kommentar: NRK vil helst at vi skal lolle hele veien til kommunevalget

I forkant av høstens kommunevalg har NRK lagt ut på turné. Lokale politikere og representanter for befolkningen møter toppolitikere til debatt i byer som Arendal, Lillehammer og Karasjok. Vi får innblikk i tilværelsen til engasjerte personer som ønsker å påvirke, og som blir påvirket av politikken som føres sentralt. Kanskje har følgende scenario funnet sted da en NRK-workshop skulle planlegge høstens debattsending: «Folkens! Ingen gidder å se på kjedelig politikk lenger. Hvordan kan vi sprite opp demokratiet? Hvordan kan vi få kommune-Norge til å lolle?» Noen navn kastes ut: «Raske menn?» «Johan Golden?» «Eh... Alex Rosén?» «For gamle, vi må tenke […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.