Ketsjup & Sennep på Freddy Fuego: – God mat, vond drikke

«Opening Hours: Tuesday to Saturday 15.00 – 22.00. Sunday 12.00 – 22.00. Closed Mondays.» – Fin tilleggsinformasjon for hjerneskadde, dét, sa Ketsjup og åpnet døren. – Damene først, Sennep, lo han. Freddy Fuego hadde bare vært åpent i en drøy uke da Ketsjup & Sennep troppet opp en tirsdag i midten av juli. Konseptet virket å være et slags Subway for tacoretter, der man først velger burrito, deretter fyll, deretter salsa. Som nyåpnet sted var betjeningen krampeaktig serviceinnstilt, og Ketsjup & Sennep fikk prøvesmake de ulike salsaene. Ketsjup, som er oppkalt etter den sterkeste smaken han har smakt, brant seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X