Foto: Caroline Lytskjold

Ketsjup & Sennep på Bislett Kebab: – Kebab uten løk, med løk

– En liten kebab i pita, med pommes frites, uten løk, med sopp, mild saus, sa Ketsjup med klar og tydelig røst. Sennep bestilte seg en liten kebab med medium saus. Det var fredag ettermiddag, og siden 20-årsjubileumstilbudet til Bislett Kebab House i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka varte fra 13:00 til 16:00, hadde Ketsjup & Sennep akkurat rukket å ikke kunne benytte seg av det. Maten lot vente på seg, og i tillegg fikk Ketsjup løk på kebaben, selv om han hadde presisert at han ikke skulle ha det. – Jeg fikk løk selv om jeg ba om uten. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X