– Et land fylt med nyrike idioter som mangler empati

Jeg er svensk og bor i Norge. Det innebærer at jeg så godt som daglig får Astrid Lindgren-referanser slengt etter meg. Når folk spør hvor i Sverige jeg kommer fra svarer jeg alltid «Samme som Emil», fordi jeg vet at det sier mer enn en prikk på et avlangt kart. Når jeg forteller at jeg har vokst opp i skogen sier de «Som Ronja?», og når jeg sier at jeg er feminist sier de «Det har du vel fra Pippi?» Pippi er så direkte nedarvet i oss at vi har et innebygd moralsk kompass når det kommer til hva som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X