Ketsjup & Sennep på Peloton – en kombinert bar, kafé og sykkelverksted

– De har ofte pølser og sånn på sånne nye steder. Kanskje de har det her, sa Sennep. – Ja, pølser er godt, istemte Ketsjup. De to stod utenfor Torggatas nyeste tilskudd: Peloton, en kombinert bar, kafé og sykkelverksted. En ok fyr med anonymt ansikt stod bak disken. Et par gjester satt og skumleste sykkeltidsskriftene som lå henslengt. Ketsjup og Sennep bestilte en øl, og overraskende nok kom den i et vanlig halvlitersglass. – Grei øl, da. Litt dyr. Og Hansa er dritt, for så vidt, sa Sennep. EN SUKSESSRIK BOKHANDEL 82 kroner senere tok de to plass ved de […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X