Anja Breien: – Jeg vil ikke si for mye om en eventuell «Hustruer 4»

Anja Breien, en av Norges mest betydningsfulle filmskapere gjennom flere tiår, får endelig behandlingen hun fortjener. For å hedre 75-års-jubilanten har Nasjonalbiblioteket satt sammen en boks med tre mesterverk som tidligere har vært utilgjengelige på dvd: Den allvarsamma leken (1977), Arven (1979) og Forfølgelsen (1981). Breien blir imidlertid oftest forbundet med den såkalte Hustruer-triologien (den har vært å få tak i på dvd en stund). Hun har ikke regissert en langfilm på nesten tjue år, men ordet på gata er at en Hustruer-film kan være på vei. Det har vært mye snakk om deg i det siste, samtidig som man […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.