Anja Breien: – Jeg vil ikke si for mye om en eventuell «Hustruer 4»

Anja Breien, en av Norges mest betydningsfulle filmskapere gjennom flere tiår, får endelig behandlingen hun fortjener. For å hedre 75-års-jubilanten har Nasjonalbiblioteket satt sammen en boks med tre mesterverk som tidligere har vært utilgjengelige på dvd: Den allvarsamma leken (1977), Arven (1979) og Forfølgelsen (1981). Breien blir imidlertid oftest forbundet med den såkalte Hustruer-triologien (den har vært å få tak i på dvd en stund). Hun har ikke regissert en langfilm på nesten tjue år, men ordet på gata er at en Hustruer-film kan være på vei. Det har vært mye snakk om deg i det siste, samtidig som man […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X