Foto:

En samtale eller intervju med et «enmanns kraftsentrum i norsk litteratur»

– Kjære Hedda, takk for ny versjon. Jeg har endret alt radikalt. Meldingen tikker inn kort tid etter at intervjuet er sendt til sitatsjekk. Å organisere forfattere blir av og til sammenlignet med å skulle «gjete katter», og å intervjue dem kan av og til oppleves som noe lignende. Mazdak Shafieian er poet, redaktør og over gjennomsnittlig velartikulert enten det er over et kafébord eller mellom to permer. Å trykke intervjuet i sin muntlige form kommer allikevel ikke på tale. – Det er slik jeg alltid pleier å gjøre. Poenget med muntlige samtaler er å lage et fundament for samtalen. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.