Erling Kagges museumstyveri på Tjuvholmen

Erling Kagge trenger vel strengt tatt ingen introduksjon. Han er en a-kjendis, kjent for sine nasjonalromantiske eskapader i isøde. De senere årene har han også tatt stavtaket inn i landets kunst- og kulturestablishment, mye takket være rollen som samler av samtidskunst. En rolle han faktisk fortjener litt kredd for. Det er tross alt ufattelig få samlere av samtidskunst her til lands. Uten å blunke svir vi av titusener på sofa og ferie, eller millioner på oppussing. Men å investere femti laken i et kunstverk som vil berike deg for resten av livet, nei det sitter langt inne for nordmannen. Samtidig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X