Tinashe

4 minutter med Tinashe i solsteika på Stavernfestivalen

Så! Besøket på Stavernfestivalen er ditt andre i Norge på 6 måneder? – Ja! Jeg er glad for å være tilbake. Det er varmere nå. Hvordan likte du deg forrige gang du var her? – Jeg elsket faktisk Oslo, det var en av favorittdestinasjonene mine på hele turneen. Jeg elsket det virkelig. Siden forrige gang har du sluppet en hjemmesnekret EP. Hva var hovedforskjellen mellom å jobbe med EP-en «Amethyst» og albumet «Aquarius», som var en utgivelse på et stort plateselskap? – Det ga meg en mulighet til gi ut musikken mye raskere. Det var noe jeg gjorde på soverommet mitt i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X