NATT&DAG anbefaler: Per Inge Bjørlos nye utstilling

Per Inge Bjørlo er en pionér i norsk kunstliv, både når det gjelder grafikk og installasjonskunst, og en av våre personlige favoritter. Dønn ærlig, personlig, upretensiøs, usentimental og sjelden talentfull. En kunstner vi er temmelig sikre på kommer til å skrive seg tungt inn i norsk kunsthistorie. Dette blir bra. Garantert. Teksten fortsetter under bildet. Bjørlos kunstnerskap er preget av et uttalt livsalvor. I stort format vektlegger han det fysiske og sanselige i verket, det handler om lidelse, smerte, redsel og blytunge materialer. Installasjonen “Indre Rom I” som Bjørlo viste på Henie Onstad Kunstsenter i 1984, er et av nyere norsk kunsthistories […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X