Tenkt deg på kino i påsken? Her er filmene du må se

Er du en av entusiastene som slår av mobilen og pakker sekken full av blå Swix, alskens former for toddy og fire egg fra palmeoljens høyborg, før du tar skiene fatt og fordufter i skogen med en påtvunget turkamerat eller tre som må høre på diverse mantraer om hvor deilig det er å leve frem til påsken rundes av? Da er ikke dette artikkelen for deg. (Men i tråd med læren etter påskens hovedperson tilgir vi deg, for du vet ikke hva du gjør.) Er du derimot en av de andre entusiastene, som ser på påsken som en anledning til å programmere din helt egen filmfestival […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X