– Norge bør masseimportere jøder, så de kan virke sin jødiske magi i det skjulte

Umiddelbart kan vissheten om at vi styres av Den Internasjonale Jødedommen og reptilene i Illuminati være ubehagelig og overveldende, men kanskje det ikke er så dumt likevel?

b
a

Denne teksten ble først publisert i NATT&DAGs konspirasjonsutgave

DA JØDENE, i samarbeid med CIA, forfalsket Holocaust og startet den store jødiske sympatibølgen som kulminerte i staten Israel, surfet jødene videre på sympatien blant annet ved å snike seg til nærmest total kontroll over vestlige medier og finansielle institusjoner. Ved første øyekast virker det problematisk at jødene, på tross av å være så få, sitter på så mye makt. Men så begynte jeg å tenke meg litt om. Først gikk tankene dit de alltid går, nemlig på hvor tjukk jeg er, men så begynte jeg å tenke tilbake på jødene igjen. Gjør det egentlig så mye at jødene har så mye kontroll? Jeg synes det går ganske bra jeg.

LES OGSÅ: Ikke fake news: Kjell Elvis hyller Donald Trump med musikkvideo

JØDISK KONTROLL over finansinstitusjoner har tradisjonelt sett stått klart sterkest i Vesten, og også i senere tid i Israel. Og skal man være litt kynisk på vegne av oss selv, så kan man vel nesten være litt stygg og si: «Og godt er det!». Industrialiseringen og de økonomiske konsekvensene av Første og Andre Verdenskrig (som jødene startet) løftet de finansielle musklene til Europa og Nord-Amerika og skapte en velstand vi ikke har sett maken til noensinne. Pengene og mulighetene de har gitt oss har gjort hvert tiår siden 1950 i Vesten til bedre enn det forrige, noe som har gjort at vi har fått mer og mer fritid som vi kunne bruke på ting som dart, dusjing og depresjon.

De økonomiske konsekvensene av Første og Andre Verdenskrig (som jødene startet) løftet de finansielle musklene til Europa og Nord-Amerika

Når vi den siste tiden har havnet i finanskriser og økonomisk uføre, må dette sees i lys av den stadig krympende jødiske befolkningen i Europa. Det kommer vel knapt som noen overraskelse at Israel, som kryr av jøder, klarer seg bemerkelsesverdig bra i omtrent alle målbare positive parametere som likestilling, rikdom, teknologi, forsvar og lykke.

DU MØTER liten motstand om du hadde påstått at film og tv-mediet er et erkevestlig fenomen, perfeksjonert under jødisk kontroll i USA. Dette er egentlig ganske utrolig. Ikke nok med at Vesten de siste 100 årene har vært det verdens rikeste området i menneskehetens historie, den har også vært en gullgruve av film og tv-serier, nok en gang takket være jødene!

Vesten har også vært en gullgruve av film og tv-serier, nok en gang takket være jødene!

Man skulle tro at med den enorme kontrollen jødene sitter på i media og Hollywood, ville de stort sett produsert underholdning av erkejødisk karakter. Dette er feil. Jødene lar andre raser og religioner slippe til, de tillater også i stor grad at underholdningen rakker ned på deres stolte jødiske arv. Tenk bare på Mel Gibson og Walt Disney. Når jødene derimot får lov til å la sin jødedom flyte fritt er det vel ikke overraskende at de produserer kanskje det ypperste vi har fra underholdningsbransjen. Jeg trenger vel bare å nevne navn som Stanley Kubrick, Billy Wilder, Jerry Seinfeld, Larry David, Groucho Marx og Woody Allen.

LES OGSÅ: Kontrolleres Cezinando, Julie Bergan og Marcus & Martinus av CIA og Illuminati?

ALT DETTE ER vel og bra. Hurra for jødene, tenker du sikkert nå. Men hva med landene uten store jødiske befolkninger? Tallene er klare. Jo mindre jøder i et land, jo dårligere går det med underholdningen og økonomien:

bilde

Vi har riktignok en god økonomi her til lands fordi vi red på den jødiske bølgen etter Andre Verdenskrig og fordi jødene plantet olje utenfor kysten vår, men det er med bekymring jeg ser den nesten totalt judenfreie norske underholdningsbransjen tabbe seg ut gang på gang med kalkuner som Mammon, Halvbroren og Beatles. Ikke nok med det, når jødene først slipper til her til lands, er de så få at de ikke får konspirert nok til at de får brukt sin jødiske magi. For eksempel er hjernen bak program som Komikameratene og Latter live, jøden Elina Krantz, og vi har vel alle lest en kronikk av Suzanne Aabel.

Når jødene først slipper til her til lands, er de så få at de ikke får konspirert nok til at de får brukt sin jødiske magi

JØDENE TRIVES best når de kan konspirere med hverandre. Derfor foreslår jeg at Norge starter en masseimport av jøder, selvsagt i skjul, så de kan virke sin jødiske magi i det skjulte. Vi lar jo teknokrater som Mario Monti styre Italia og store deler av EU, hvorfor ikke bare omfavne det uunngåelige og gi makten til livets teknokrater, jødene?

DESSVERRE HAR til og med overmenneskene jødene sine begrensninger. Når et folk med så få medlemmer dedikerer seg til alles beste i enkelte bransjer som jødene gjør, går det selvsagt ut over andre ting. Jødene kan ikke være alle steder på én gang, og dessverre er de ikke like sterkt tilstede i politiske institusjoner – de nøyer seg med rådgivningsroller. Heldigvis er vi velsignet med et førerfolk i politikken også, nemlig Reptil-Illuminati.

Wikipedia gir oss en kort oppsummering av hvordan reptilene i Illuminati opererer, ifølge ekspert David Icke:

Mange av lederne i verden har blod eller slekt som gjør dem «vibrasjonsmessig kompatible» til å bli «overskygget» (tatt over) av en form for krypdyr (reptiler) eller øgler som lever i en annen dimensjon, «den lavere, fjerde dimensjon». Icke påstår at de fleste av verdens ledere er i slekt med disse reptilene, også tidligere president George W. Bush, dronning Elizabeth II og musikeren Kris Kristofferson.

JASSÅ! FOR MANGE virker det kanskje skummelt å oppdage at man hele livet har vært styrt av øgler fra en annen dimensjon som har kledd seg ut som statsledere. Dette var også min umiddelbare reaksjon, men så tenkte jeg på jødene igjen.

Illuminati-øglenes kontroll er også et fenomen med sterke røtter i Vesten. Om dette skyldes at Vesten lenge har sittet øverst på maktens trone, eller om det er nettopp på grunn av øglene i Illuminati at Vesten har denne privilegerte posisjonen, er uklart. Det er uansett liten tvil om at øglene i form av å være omtrent samtlige vestlige statsledere de siste hundrevis av årene, har stått ved roret mens vesten har seilet mot toppen.

Øglene har har stått ved roret mens vesten har seilet mot toppen.

Man skulle ærlig talt tro at en organisasjon som Øgle-Illuminati hadde gjort det dårligere. Det er mange muligheter for maktmisbruk da de har liten til ingen oversyn eller kontrollmekanismer fordi de selv styrer alle bransjer av alle styresett i hele verden. Og på tross av enkelte feilskjær som slavehandelen og Andre Verdenskrig (som var igangsatt av jødene og som viste seg å være bra på sikt), har det de siste årene foregått en stille revolusjon i hvordan verden styres.

TENK ET LITE øyeblikk på hvor mye fantastisk øglene i Illuminati har stått bak: FN, velferdssamfunnet, likestilling … Ifølge psykologiprofessor Steven Pinker og hans mange grafer og diagrammer, er realiteten at vi i 2015 har en levestandard som aldri har vært høyere, fattigdom og sult er nesten utryddet, krig mellom stornasjoner finnes ikke lenger og vi lever lengre enn noen gang.

Men det er ikke bare internasjonalt Illuminati gjør det stort. Bare tenk på alt det gode de har gjort i Norge. For eksempel da Eli Hagen kjørte ned trappa på Slottet, da Terje Søviknes ble arrestert for sin sexkriminalitet, Mokkamannkontroversen eller da SV bare fikk 4,1 prosent av stemmene i Stortingsvalget i 2013.

Det var også gøy med Max Hermansen, men det var ikke Illuminati.

ILLUMINATI SKAL åpenbart ha mye av æren for hvor bra det går. Men Illuminati kan også bli bedre. Derfor tror jeg vi med å akseptere Illuminatis rolle og posisjon vil gjøre dem åpne for konstruktiv kritikk og reform. Om så mange øgler kan gjøre så mye bra i skjul, tenk så mye bra vi kan gjøre sammen!

Om så mange øgler kan gjøre så mye bra i skjul, tenk så mye bra vi kan gjøre sammen!

Derfor er mitt andre forslag å komme Illuminati i møte og jobbe for et bredere og mer effektivt samarbeid på tvers av rasene. Tenk på alle fordelene! Ved å godta at Illuminati har mest erfaring med å styre (de har tross alt styrt verden sammenhengende i tusen år) og la dem gjøre det de er best på, kan vi oppmuntre til reformer innad i Illuminati som på sikt vil føre til et bedre politisk klima, og øglene i stedet for å late som om de deltar i valg, kan danne virkelige partier! Hva med partier som «Det reformerte Illuminati», «Kristelig Illuminati-parti» eller «Miljøpartiet Illuminati»?

Ikke akkurat feil spør du meg.

LES OGSÅ: Pornoblader finnes fortsatt. Hvorfor?

VI VIL OGSÅ effektivisere ved å spare tid og penger Illuminati nå bruker på å kle seg som mennesker. I stedet kan pengene brukes på sterke varmelamper til Stortinget og parlamenter verden over, som vil gjøre øglene mer våkne, mer kreative og gi dem raskere reaksjonsevner.

Dette er selvfølgelig bare ydmyke forslag. Jeg er dessverre verken jøde eller en øgle som jobber i Illuminati, og min vanlige hjerne er ikke i nærheten av å kunne tenke ut de genistrekene jødene og øglene har stått for i historien. Det er uansett mitt håp at både jøder og Illuminati blir værende her i Vesten i all evighet!

Skribenten har tidligere tatt oppdrag for Illuminati og Den Jødiske Konspirasjon, blant annet var han leder da Illuminati avdeling Arendal var på rafting. Skribenten har vært helt åpen om dette og sier han er 100 prosent habil, og vi i redaksjonen finner ingen grunn til å tvile på dette. – Red.